Vångabacken öppnar för säsongen!

Från julaftonskvällen och under juldagen kommer tomtenissarna i Vångabacken att låta snökanonerna tillverka den återstående snö som krävs för att kunna öppna Vångabacken för säsongen. På Annandagen är det dags för pistmaskinen att jämna ut snöhögarna och skapa ett åkbart underlag i backarna. Skyddsnät och annan säkerhetsutrustning ska komma på plats innan vi på måndag den 27 december, kl 10.00 kan starta skidliftarna för första gången denna säsongen.

Ni är alla välkomna till "Skånes närmsta alp - Vångabacken" för att njuta av snön. Öppettider hittar ni här.

Med anledning av att Covic-19 pandemin ännu råder kommer vi att anpassa vår verksamhet på samma sätt som föregående vinter. Ta del av information om Covid-19 anpassningarna i Vångabacken här.

Skrivit av Bert-Ola Nilsson 23 Dec - 2021 kl. 09:13