Vångabacken utsågs till

Den 6 maj höll Sveriges skidanläggningars organisation - SLAO - årsmöte. Årsmötet hölls digitalt på grund av rådande pandemi men det förminskar inte äran av att utses till "Årets hemmabacke 2021".

I konkurrens med Dömlebacken i Värmland och Ekeholmsnäsbacken utanför Stockholm tilldelades Vångabacken priset som den skidanläggning, utanför de stora fjällanläggningarna, som utmärkt sig mest under den gångna säsongen.

Vångabacken verkar längst söderut i vårt avlånga land och det är en stor ära att man uppmärksammar vårt arbete. Denna utmärkelsen får vi tack vare våra många duktiga, flitiga och trevliga funktionärer som i alla väder gör sitt yttersta för att våra besökare ska få en trevlig upplevelse i Vångabacken. Detta priset är beviset för att allt Ert slit uppmärksammas. Inte bara lokalt, utan även betydligt längre norröver.

Skrivit av Bert-Ola Nilsson 06 May - 2021 kl. 20:52